ACTIVITATS PER TOTS ELS GUSTOS

Què t'agradaria fer?

JAZZ

Treball d'isolacions, canvis de dinàmica, ritmes… la dansa jazz ha anat avançant des dels seus orígens junt amb els diferents estils musicals: swing, rock, pop…

Estil molt enèrgic que permet a cadascú expressar-se  a la seva manera dins d'uns moviments definits.

HIP-HOP

Treball basat en la dansa urbana interpretat principalment amb música hip-hop. Dins aquesta disciplina s'imparteixen diferents estils com el locking, el popping, el breaking, el house…

TALLER DE CREACIÓ

Treball i creació de coreografies a partir de diferents ímputs, ja sigui un text, un poema, una idea, una imatge... és a través del moviment i diferents tècniques que trobarem una peça única i personal. És necessari tenir una bona base de dansa.

BALLET CLÀSSIC

Treball de la tècnica, la coordinació, la flexibilitat i l'expressivitat de l'alumne. És la disciplina més adient per tenir una base sòlida que permetrà a l'alumne evolucionar en qualsevol dels altres estils de dansa.

CLAQUÉ

Treball de peus a base de diferents ritmes musicals a mode d’instrument de percussió tot utilitzant les claquetes de les sabates. A classe es fan exercicis i coreografies marcades pel professor però també es donen eines per a la improvisació.

BASE TÈCNICA

Treball d'estiraments d'espatlla, braços, esquena... alineació de peus, genolls i cadera, treball muscular. Es treballen tot un seguit d'exercicis amb l'objectiu de trobar una correcte posició del cos per tal de millorar el control del mateix i evitar possibles lesions derivades d'una mala postura.

HORARIS

PETITS

de P3 a 6è de primària

HORARIS

ADULTS

a partir de 1er d'ESO

CONTEMPORANI

Treball de l’espai com a via natural d’expressió a través de cada gest i dinàmiques  del moviment. Des de terra es treballa la consciència de pes i, de peu, la bona alineació corporal. Es treballa tot el necessari per obtenir un bon control d’eix, d'espai personal i escènic.

DIDÀCTICA

Treball del desenvolupament del potencial creatiu i expressiu dels nens i nenes d’una forma lúdica, donant també molta importància al bon treball de la col·locació de les diferents parts del cos,  de la coordinació i el ritme.

INTERPRETACIÓ

Treball per potenciar les pròpies capacitats expressives i interpretatives, basant-nos tant en la paraula com en el nostre cos. Es treballen aspectes com la creació de personatges, la veu, la dicció, les improvisacions, el treball amb escenes o monòlegs i, també, l'expressió corporal.

93 727 11 05  ·  C/Lacy, 83-85  ·  Sabadell  ·  botsdansa@gmail.com